jouw powertype

Wil jij weten wat jouw Persoonlijke Power is?

  • Heb jij wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien?
  • Dat je het talent hebt om de wereld te veranderen, maar dat het je niet lukt om eerst jezelf te veranderen?
  • Dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt?
  • Dat anderen niet zien wat jij in huis hebt?
  • Dat je vol ambitie en met je talenten aan de slag bent, maar dat het je veel energie kost en je twijfelt of je op het juiste pad zit?

En frustreert je dat, beperkt je dat, maakt het je onzeker, vermoeid of verdrietig? En leef jij daardoor niet ten volle het leven wat voor jou bedoeld is? En kan je daardoor niet datgene doen waar je hart ligt? Dan is het doen van de Powertest voor jou bedoeld.

Het ontdekken van jouw Powertype begint met een online Powertest. Uit deze test wordt een prachtig rapport over jouw Powertype samengesteld.

Jouw Powertype kun je op 2 manieren beleven en ervaren. Op een Powerdag waar je samen met andere deelnemers ontdekt en ervaart wat jij moeiteloos kunt. Of tijdens een Persoonlijke Powersessie waarbij je door het rapport meegenomen wordt en ontdekt welke Power er in je schuilt en hoe je dat kunt laten zien in de praktijk.

Powertypes

Het Personal Power Plus model kent 40 Powertypes, elke met een eigen persoonlijkheid en kleur. Door kennis te maken met jouw Powertype ga je zien hoe bijzonder je bent, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat jij kunt betekenen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst. Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien in alle facetten van kleur en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen.

Als jij helemaal in je kracht gaat staan en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. We gaan laten zien welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden. Ook leer je hoe je ermee aan de slag gaat in het dagelijkse leven door te kiezen voor de kleurcombinaties en contrasten die bij jou horen.

Bij deze Powertest horen prachtige kleurhartjes met veel informatie en inspiratie erop. Deze kleurhartjes laten jou zien hoe je eenvoudig en duidelijk op zoek kunt gaan naar de kleuren en kleurcombinaties die jouw Power helemaal laten zien, waardoor je een effectieve communicatie zal ervaren, successen gaat behalen en dat waardevolle leven gaat leiden.

Powerdag

Hier ervaar je samen met andere deelnemers wat jouw meest duidelijke element is en op welke manier jij dingen aanpakt. Je maakt kennis met je kleurfamilie, de 4 leden ervan en ontdekt wat dit zegt over de drijfveren en het motto wat past bij deze kleurfamilie en bij jou. Een bijzondere dag om samen te beleven. Een dag die ervoor zorgt dat jij rust krijgt omdat je dingen begrijpt, je daardoor keuzes makkelijker maakt. Je straalt meer zelfvertrouwen uit, je weet wat jij moeiteloos kunt, wat jouw unieke talenten zijn, erkent, omarmt en ermee aan de slag gaat.

Deze Powerdag duurt van 09.00 uur tot 12.30 uur en is inclusief het 20 bladzijden tellende Powertype rapport, de bijbehorende persoonlijke hartjes en koffie/thee met wat lekkers.

Jouw investering voor de Powerdag is € 147,--

Persoonlijke Powersessie

Wil je liever alleen ontdekken en ervaren welk Powertype jij bent? Dat kan ook tijdens een Persoonlijke Powersessie. Deze duurt ongeveer 1 ½ tot 2 uur en ook hier ga je ontdekken en beleven wat jouw meest duidelijke element is en op welke manier jij dingen aanpakt. Je maakt kennis met je kleurfamilie, de 4 leden ervan en ontdekt wat dit zegt over de drijfveren en het motto wat past bij deze kleurfamilie en bij jou. Met een persoonlijk gesprek ervaar je hoe het is om jezelf te ontmoeten en te ontdekken wat, op welke manier jij dingen aanpakt en hoe je dat kunt laten zien.

Bijzondere sessie om te beleven. Die ervoor zorgt dat jij rust krijgt omdat je dingen begrijpt, je daardoor keuzes makkelijker maakt. Je straalt meer zelfvertrouwen uit, je weet wat jij moeiteloos kunt, wat jouw unieke talenten zijn, erkent, omarmt en ermee aan de slag gaat.

Deze persoonlijke sessies is inclusief het 20 bladzijden tellende Powertype rapport en de bijbehorende persoonlijke hartjes.

Jouw investering voor deze persoonlijke Powersessies is € 197,--

Ik wil meer info