Persoonlijke Kracht

Wil jij weten wat jouw Persoonlijke Kracht is?

  • Heb jij wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien?
  • Dat je het talent hebt om de wereld te veranderen, maar dat het je niet lukt om eerst jezelf te veranderen?
  • Dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt?
  • Dat anderen niet zien wat jij in huis hebt?
  • Dat je vol ambitie en met je talenten aan de slag bent, maar dat het je veel energie kost en je twijfelt of je op het juiste pad zit?

En frustreert je dat, beperkt je dat, maakt het je onzeker, vermoeid of verdrietig? En leef jij daardoor niet ten volle het leven wat voor jou bedoeld is? En kan je daardoor niet datgene doen waar je hart ligt? Dan is het doen van de Powertest voor jou bedoeld.

Het ontdekken van jouw Persoonlijke Kracht begint met een online Powertest. Uit deze test wordt een prachtig rapport over jouw Persoonlijke Kracht en jouw verlangen samengesteld.

Powertypes

Het Persoonlijke Kracht model kent 40 Powertypes, elke met een eigen persoonlijkheid en kleur. Door kennis te maken met jouw Powertype ga je zien hoe bijzonder je bent, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat jij kunt betekenen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst. Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien in alle facetten van kleur en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen.

Als jij helemaal in je kracht gaat staan en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. We gaan laten zien welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden. Ook leer je hoe je ermee aan de slag gaat in het dagelijkse leven door te kiezen voor de kleurcombinaties en contrasten die bij jou horen.

Jouw Persoonlijke Kracht kun je op 2 manieren beleven en ervaren:

Online – Persoonlijke Kracht

Hier ervaar je wat jouw Persoonlijke Kracht is! Vanuit welk element jij primair handelt. Je maakt kennis met je kleurfamilie, de 4 leden ervan en ontdekt wat dit zegt over de drijfveren en het motto wat past bij deze kleurfamilie en bij jou. Een bijzondere online sessie die ervoor zorgt dat jij rust krijgt omdat je dingen begrijpt, je daardoor keuzes makkelijker maakt. Je straalt meer zelfvertrouwen uit, je weet wat jij moeiteloos kunt, wat jouw unieke talenten zijn, erkent, omarmt en ermee aan de slag gaat. Deze online Persoonlijke Kracht sessie duurt 1,5 uur en is inclusief een digitaal rapport van ruim 27 pagina.

Jouw investering voor de Online Persoonlijke Kracht sessie is € 147,--

Live- Persoonlijke Kracht

Wil je liever in een live ontdekken en ervaren wat jouw Persoonlijke Kracht is? Dat kan ook tijdens een live 1-op-1 ontmoeting. Deze sessie duurt ongeveer 1 ½ tot 2 uur en is inclusief een uitgeprint rapport met als extraatje het bijbehorende boekje en de Persoonlijke Kracht kleurhartjes

Jouw investering voor deze Live Persoonlijke Kracht sessie is € 197,--

Ik wil meer info