Balans zoeken en vinden tussen twee werelden. Dat is wat Debbie me heeft gebracht. Samen met Debbie heb ik een bijzonder en mooi traject doorlopen om mijn binnenkant en buitenkant beter bij elkaar te laten aansluiten. Voor mij een bijzondere ervaring, maar wat is het goed gelukt!

Debbie heeft mij laten zien en voelen dat zij de kwaliteit heeft om tot dichtbij de kern van mijn karakter door te dringen en hoe ik mijn minder zichtbare, maar zeker niet onbelangrijke, eigenschappen tot uiting kan laten komen in mijn persoonlijke presentatie. Na dit traject weet ik hoe ik mijn uitstraling naar buiten kan laten aansluiten bij mijn persoonlijkheid, ambities en kwaliteiten. Het geeft een gevoel van balans, zelfbewustzijn en vertrouwen.

Alleen nog maar nadenken over waar je naar toe gaat en wat voor soort outfit hier het beste bij past, maar niet meer de vraag; “wat moet ik aan”. Omdat ik nu weet dat mijn outfit past bij wie ik ben. Samen hebben wij mijn persoonlijkheid verkend, afgetast en benoemd. Daarnaast hebben we ook gekeken naar kleuren, vormen, stoffen, make-up en figuren. Alles wat bij mij past, is vastgelegd in bruikbare stylingsadviezen. En wat hebben we hierbij lol gehad. Debbie heeft het allemaal vertaald in een verpakking dat naadloos aansluit op wie ik ben, wat ik kan en wat ik ken. Hoe mooi. Zo verbind je dus binnen met buiten.

Debbie, bedankt, je bent een topper!

Gieni Nijkamp, HR Business Partner NiVo P&O