Ik kreeg het iedere keer maar niet voor elkaar om mezelf op het juiste moment goed te presenteren. Dat uitte zich door weer een foute jurk met verkeerde schoenen in een kleur die het ook net niet was en make-up en materialen waar ik me totaal niet comfortabel bij voelde. Maar ook doordat ik niet wist wat ik wilde, wat ik mooi vond en wat bij me paste. Ik was niet goed zichtbaar naar anderen en naar mezelf.

En dat wilde ik veranderen!

Ik ben daarom het Personal Power Plus programma bij Debbie Kotteman gaan volgen. Doordat ik dit programma samen met Debbie heb doorlopen, in soms best intensieve en emotionele sessies, zijn veel stukjes op hun plek gevallen. Doordat ik me helemaal herkende in mijn Powertype (Olijfgroen De Vitale Verbinder, behorend bij het element Water) en alle styling, kleur en materiaaladviezen die daarmee samenhangen, kwamen mijn binnen- en buitenkant veel meer in balans.

Het voelde als thuiskomen bij mezelf. Het paste letterlijk en figuurlijk!

Het Personal Power Plus programma is op zich een heel krachtige tool om te gebruiken, maar doordat Debbie het op haar manier doet, krijgt het een enorme meerwaarde.

Precies de onderwerpen die op dat moment voor mij resoneerden kwamen intuïtief op tafel. Dat is de grote kracht van Debbie; ze voelt feilloos aan wat bij jou past als mens. Vaak eerder dan dat jij het zelf weet. Fantastisch vond ik het. In een heel open setting ben ik mezelf een heel stuk beter gaan begrijpen en maak ik vanaf nu bewuste keuzes; voor zowel mijn binnen- als buitenkant. Ik voel me daardoor veel zekerder en krachtiger.

Debbie, ik vind je een kei in je werk en een geweldig leuk mens.

Ik ben je erg dankbaar voor wat we samen hebben bereikt en voor alle adviezen die je me hebt gegeven!

Astrid Veldkamp