Het begon met een opmerking van Debbie tijdens een inspiratiesessie over ruimte innemen en zichtbaarheid. Die scherpe waarneming raakte me en liet me niet los. Daarna ging het balletje rollen. De start van een Personal Power proces. Ik had de vraag waarom het me zoveel moeite kostte indruk te maken in de buitenwereld.

Met gebruik van een beeldende tool kwamen mijn kwaliteiten en drijfveren boven. In goede gesprekken wist Debbie vervolgens duidelijk, nuchter, eerlijk en met humor, intuïtie, passie, verstand van zaken en niet te vergeten prikkelende vragen en een spiegel, de vertaling te maken naar de dagelijkse werkelijkheid.

Na elk gesprek ging ik weg met een opgeladen batterij en in een doosje elke keer een beetje meer inzicht in mijzelf en praktische adviezen over kleuren, vormen en stijlen. De gesprekken waren soms een eyeopener, soms confronterend, maar altijd waardevol!

Debbie heeft me inzicht gegeven in mijn binnenwereld en laten zien hoe mijn buitenkant die zonder moeite kan versterken in de buitenwereld! Alles is er al, het gaat er om wat je aandacht geeft! Ik ben mij bewust van mijn persoonlijkheid en kwaliteiten en maak keuzes vanuit mijn blauwdruk.

Debbie, “Jouw Eigen Kracht” dat is precies wat je mij hebt laten zien, voelen en beleven. Een mooie ervaring met genoeg handvatten voor ontwikkeling om nog lang uit te kunnen putten!

Jeanet van Olst