Mijn uitdaging in de praktijk!

De eerste maand van mijn persoonlijke uitdaging voor 2018 zit erop. Een heel jaar geen nieuwe kleding kopen. Ik kreeg ontzettend veel leuke reacties en succeswensen.

Uit verschillende hoeken kwam de vraag om mijn lezers op de hoogte te houden van hoe het me vergaat. Jeetje, daar had ik helemaal nog niet over nagedacht. Die vraag borrelde wat en na een heel leuk telefoongesprek over mijn uitdaging was het idee ontstaan. Ik schrijf maandelijks een blog over wat deze uitdaging allemaal met me doet. Ik kan me zo voorstellen dat het gaat over het 'hoe vaak ik in verleiding kom' en 'hoe ik de verleiding weersta'. Ook laat ik jullie verschillende combinaties uit mijn eigen kledingkast zien.

De eerste weken vielen me erg mee, ook mede door alle positieve reacties. Ondanks de personal shop afspraken met hier en daar al wat eerste leveringen voor het nieuwe seizoen ging het me goed af. Dat de verleidingen nog veel groter gaan worden weet ik zeker.

Wat wel een ding was deze maand; het uitkiezen van de outfits voor de nieuwe foto’s op mijn website. Een fotoshoot doe je immers niet elke maand. Dit project goed voorbereid met welk beeld ik waar wil gebruiken. Gekeken naar de verschillende boodschappen en welke kleuren, vormen en materialen daarbij goed aansluiten. Binnenkort is meer van resultaat hiervan te zien.

Ik kijk terug op een geslaagde eerste maand, op naar de volgende!