Vol passie en ambitie!

Eind december ben ik in een geweldig nieuw avontuur gestapt. Ik heb het concept "Personal Shop Event" in zijn geheel over genomen van Art of Image. Een activiteit die mij op het lijf geschreven is. Echt een meisjesdroom die uitkomt! En ja, daar ben ik behoorlijk stuiterig van :-))

Natuurlijk organiseerde ik zelf al een aantal jaren in de zomer en winter mijn eigen Personal Shop Event. Ieder seizoen weer een feestje om te doen, dames adviseren en ze blij en vol zelfvertrouwen met mooie kledingstukken naar huis zien gaan. Als ik dan 5 dagen “mijn winkel” had gehad, dan ging de collectie weer terug naar de leverancier en zij maakte hem vervolgens weer klaar voor een andere consultant in het land. Een unieke manier om jouw klanten te adviseren over de juiste kledingstukken passend bij de kleur, stijl en persoonlijkheid.

Ik ben nu óók de leverancier geworden van dit mooie concept. Op dit moment zit ik volop in de inkoopronde voor het najaar 2020. Naast dat ik met wat gezonde spanning en heel veel plezier naar mijn eerste inkoop afspraak ging heb ik er echt onwijs van genoten.

Tja, wat trek je dan aan naar zo’n eerste inkoop dag… Ik werk heel sterk vanuit mijn intuïtie dus als ik een “spannende dag” heb dan kies ik op gevoel en zeker niet op basis van mijn kleurkennis. Dus het werd een aubergine kleurige outfit met verschillende stofstructuren. Mijn inkoop maatje had die dag voor een groene outfit gekozen. Kortom, we waren een mooi complementair stel.

Pas de dag erna werd mij pas duidelijk waarom ik voor deze kleur had gekozen. Aubergine komt uit de rode kleurfamilie en dat staat voor passie, ambitie en succes aantrekken. Aubergine is een aarde kleur en noemen we de stijlvolle raadgever met als specifieke kwaliteiten; beschouwen, duurzaam, klasse en doordenken.

Concreet in gedrag betekent dit dat je scherp waarneemt, een compleet beeld wilt hebben, leert uit het verleden, op een solide manier graag voorziet in een behoefte, houdt van een goede stijl en kwaliteit, serieus en goed nadenkt over een onderwerp, analyseert en beslist met passie en ambitie gericht op resultaat. Precies wat ik die dag nodig had!

Zo zie je maar weer wat de kracht van kleur is en dat het altijd een verhaal vertelt en je inzicht geeft.

Ben jij trouwens imagocoach of kleur- en stijlconsultant en wil je meer weten over het concept “Personal Shop Event” neem dan gerust contact met mij op.