kleuradvies

Met welke kleuren accentueer ik mijn sterke punten? Jouw Eigen Kracht laat het je zien. Want kleur is niet alleen een kwestie van smaak. De kleur van je huid, haar en ogen vertelt waarin jij het beste tot je recht komt. Beken kleur en ervaar het verschil.

Iedereen heeft van nature een voorkeur voor kleuren. Elke kleur wekt gevoelens, verlangens, interesses of stemmingen op. Zowel bij jezelf, als bij anderen. De kleuren die je draagt, beïnvloeden voor een groot deel jouw uitstraling. Toch kiezen we vaak voor het vertrouwde zwart, blauw of bruin. Dat is een gemiste kans.

Wat de beste kleuren zijn voor jou, dat is objectief vast te stellen. Door je huids-, haar- en oogkleur te analyseren, laat ik je zien welke kleuren jouw uitstraling versterken. Je leert met meer zekerheid kleur aan je outfit toe te voegen en het in te zetten om je boodschap te ondersteunen. Zit er kleur in je kleding of in een accessoire, dan vind je gemakkelijker een ‘haakje’ in het geheugen van je gesprekspartner. Jouw verhaal blijft beter hangen.


Altijd jouw kleuren bij de hand

Bij het kleuradvies hoort een persoonlijke kleurenwaaier. Uiteraard met toelichting. In de waaier vind je jouw 42 beste kleuren, afgestemd op jouw uiterlijke kenmerken. Voor de dames: samen bekijken we ook welke make-up jouw sterke punten benadrukt.

Jouw investering voor dit kleuradvies inclusief persoonlijke kleurenwaaier is € 199,--

Ik wil meer info