personal shopping

Een garderobe die is afgestemd op je functie en persoonlijke stijl. Professioneel overkomen, terwijl je dicht bij jezelf blijft. Hoe pak je dat aan? Met Jouw Eigen Kracht als jouw personal shopper. Nooit meer miskopen, altijd de juiste outfit in de kast om jouw talenten te onderstrepen.

Jezelf verkopen, daarvoor heb je een krachtige uitstraling nodig. Jezelf zichtbaar maken tussen al die anderen, daarbij kan ik je helpen. Met de juiste shoptips bespaar je niet alleen tijd en geld; je laat je niet meer verleiden door trends of meeslepen door die verkoper. Want jij kent jouw eigen stijl.

Wil je leren hoe je met meer rust en zekerheid de juiste kleding vindt? Ik laat je zien dat winkelen ook efficiënt én leuk kan zijn. Houd je niet van shoppen of heb je er de tijd niet voor? Dan ga ik voor je op pad. Het resultaat is hetzelfde: een aanvulling op je garderobe, die past bij je wensen en budget. Zodat jij met nieuwe en huidige items sterke combinaties kunt maken. Voel je je zeker in jouw kleding, dan straal je dat uit.


Klant aan het woord

Heidi de Jong, Jong en Veer:

"Het werk van Debbie is een eigen expertise, die zij 110% beheerst. Ik geniet ervan, dat zij ook op afstand met me mee denkt en aan de bel trekt als ze iets gezien heeft wat voor mij geschikt is. Debbie helpt mij perfect om in het grote aanbod van de mode mijn weg te vinden en de juiste keuze te maken. Dat doet zij op een frisse, enthousiaste en vlotte professionele manier."

Jouw investering voor een personal shop sessie van drie uur is € 299,-- exclusief reistijd en reiskosten

Ik wil meer info